Firma Sempre este o societate cu capital privat, infiintata in anul 1993 de catre asociati romani.


Incepand din 1996 compania activeaza mai intens in domeniul comertului, distributiei si productiei de ambalaje alimentare si nealimentare din hartie, polietilena, etc. operand in toate zonele tarii, atat in mod direct cat si prin intermediul a numeroase firme colaboratoare.


Treptat afacerea s-a extins, si am incercat sa fim in permanenta alaturi de clienti, oferindu-le o gama cat mai diversificata de produse in domeniul ambalajelor alimentare.


Partenerii nostri furnizori sunt atit firme din tara, precum si din strainatate, cu care avem relatii bune de colaborare, lucru care a permis realizarea unui raport calitate/pret competitiv. Clientii interni cei mai importanti sunt consumatorii finali, distribuitori, producatori, in procent de 100% firme private.


Personalul firmei este pregatit sa va prezinte portofoliul de produse, caracteristicile acestora, acordand consultanta si consilierea necesara pentru alegerea cea mai potrivita cerintelor dvs. Va oferim hartie plana si hartie in bobina, de diferite tipuri, dimensiuni si grosimi, precum si ambalaje din hartie, carton si polietilena. Hartia oferita de noi se adreseaza producatorilor de ambalaje, celor din industria alimentara, din industria textila , revanzatorilor, detailistilor, consumatorilor finali , etc...


Hartia de ambalaj este un mod civilizat si eficient de a ambala diferite produse alimentare sau nealimentare si totodata un excelent suport pentru a va face reclama. Hartia oferita este un produs reciclabil, deci ecologic si respecta normele europene de calitate si cele de protectie a mediului inconjurator. Va oferim deasemenea servicii de personalizare pe hartie kraft, hartie cu polietilena, pungi din hartie si polietilena, precum si pe ambalaje din carton.


Ne bucuram de o buna reputatie in randul clientilor nostri, servindu-i cu promptitudine si profesionalism, ceea ce a dus la o colaborare benefica de-a lungul timpului cu toate firmele partenere.


Pentru mai multe detalii despre activitatea si produsele noastre, ne puteti contacta telefonic la telefon (0264) 437.309 / 437.256 sau pe e-mail la contact@sempre.ro.