Produsele comercializate de catre noi au diferite utilizari si aplicatii.

Pentru a va ajuta sa alegeti produsul perfect pentru nevoile dumneavoastre, am creat un ghid cu informatii despre utilizarile produselor noastre:

Hartia Kraft (alba sau natur, cu sau fara striatii, in bobina sau format plan)

Hartia Kraft (atat ce in format plan cat si in bobina) poate fi folosita pentru ambalaje alimentare, in confectionarea pungilor si sacoselor de hartie, pentru tipar si pentru personalizari.

Hartia Kraft Personalizata

Hartia Kraft Personalizata poate fi folosita pentru ambalaje de panificatie, ambalaje pentru cofetarii sau pentru diverse alte ambalari.

Hartia cu Polietilena

Hartia cu Polietilena poate fi folosita pentru ambalaje alimentare, in confectionarea pungilor si sacoselor de hartie, pentru tipar si pentru diferite alte confectionari.

Hartia cu Polietilena aplicata (format plan sau in bobina)

Hartia cu polietilena aplicata poate fi folosita pentru ambalarea mezelurilor si a carnii, pentru ambalaje alimentare, cat si pentru confectionarea ambalajelor sau tipar.

Hartia cu Polietilena termosudata (format plan sau in bobina)

Hartia cu polietilena termosudata poate fi folosita pentru ambalaje alimentare, pentru pungi sandwich/hot dog, pungi rotiserie in confectionarea pungilor si sacoselor de hartie si pentru tipar.

Hartia pentru Copt

Hartia pentru copt poate fi folosita pentru productia de panificatie si patiserie si pentru ambalaje alimentare.

Hartia pentru Copt - in rola

Hartia pentru copt poate fi folosita pentru productia de panificatie si patiserie si pentru ambalaje alimentare. Aceasta mai poate fi folosita si pentru copt in tavi de dimensiuni mari.

Hartia Personalizata (cu sau fara Polietilena, in format plan sau in bobina)

Hartia personalizata poate fi folosita pentru ambalarea mezelurilor si a carnii, ambalarea produselor de patiserie si cofetarie, pentru ambalaje alimentare, cat si pentru confectionarea ambalajelor sau tipar.

Hartia cu Polipropilena

Hartia cu Polipropilena poate fi folosita pentru ambalaje alimentare, la confectionarea ambalajelor sau pentru tipar.

Hartia patinata LWC/Hartia pentru Ambalaj General

Hartia patinata LWC sau Hartia pentru Ambalaj General poate fi folosita pentru ambalaje de uz general, la confectionarea ambalajelor sau pentru tipar.

Hartia pentru Cadouri

Hartia pentru cadouri poate fi folosita pentru ambalalarea cadourilor, cat si pentru ambalaje de uz general.

Hartia parafinata

Hartia parafinata poate fi folosita pentru ambalaje alimentare, pentru ambalarea carnii si a pestelui, cat si pentru confectionarea ambalajelor alimentare.